OPNIEUW
VORIGE
VOLGENDE

Toepassing

Design, comfort, duurzaam, naadloos en sterk. Talloze design en classic kleuren en decoratieve opties. Kenmerken van een Pulastic® sportvloer; de basis voor uw sportfaciliteiten!
Segment
Sporthal
Sporthal
Een sportaccommodatie moet functioneel en rendabel zijn, geschikt voor iedere sport en voor elke sporter. En ook voor beurzen, concerten en evenementen.
Sportzaal
Sportzaal
Sport en bewegen zijn onderdeel van een gezonde leefstijl. Hoe richt je een faciliteit zo in dat iedere sporter uitnodigt tot bewegen?
Gymlokaal
Gymlokaal
Plezier, educatie en sport komen samen. Een woodlook, een sportvloer met verschillende kleuren, patronen en logo’s of innovatieve sportveldbelijning met het Pulastic® Ledcourt? De keuze is aan u.
Speellokaal
Speellokaal
Sport en spel houden lichaam en brein in topconditie. Pulastic® sportvloeren bieden ontelbare mogelijkheden voor een uniek design.
Atletiekhal
Atletiekhal
Meer blessurevrije trainingsuren, hogere prestatieniveaus. Pulastic® SP is een spike-bestendige, veilige en comfortabele indooratletiekvloer die ook voldoet aan de wensen van veeleisende sporters in andere indoorsporten.

Atletiek

Meer blessurevrije trainingsuren, hogere prestatieniveaus. Pulastic® SP is een spike-bestendige, veilige en comfortabele indooratletiekvloer die ook voldoet aan de wensen van veeleisende sporters in andere indoorsporten. Pulastic® SP wordt al meer dan 25 jaar gebruikt in sportfaciliteiten over de hele wereld.

Fitness
Fitness
De basis voor de ultieme sportbeleving. Dat is waar wij ons al decennia lang sterk voor maken. Onze ervaring nemen we mee in de wereld van fitness. Wij ontwikkelen fitnessvloeren die volledig zijn toegerust op wat de exploitant belangrijk vindt.
Outdoor
Outdoor
Goed nieuws voor iedereen die graag buiten sport en toch wil genieten van de bekende kwaliteit en het comfort van Pulastic® sportvloeren. De Pulastic® Comfort Court is ontworpen als een multifunctionele sportvloer voor zowel open, als overdekte buitenbanen. Een sportvloer geschikt voor uiteenlopende buitensporten.
Tennis
Tennis
Sportvloeren van Pulastic® liggen over de hele wereld. Onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van veilige en comfortabele sportvloeren hebben wij gecombineerd met het specialisme van onze partner GreenSet in topkwaliteit acrylaten. Het resultaat is een fantastisch assortiment duurzame en veerkrachtige tennisvloeren met de vereiste baansnelheid.
Wandbekleding
Wandbekleding
Combineer de Pulastic® fitness vloer met de Pulastic® Soundwall en creëer de ultieme fitnessruimte! Maak een statement door een zelfgekozen design en ervaar de optimale akoestiek. Horen….en zien is geloven!
Renovatie
Renovatie
Na vele jaren intensief gebruik is uw sportfaciliteit toe aan verbetering. De sportvloer is versleten en glad en / of voldoet niet meer aan de huidige sporttechnische eisen. Ook is de akoestiek niet optimaal.
Verdieping
Verdieping
Een naadloze vloer is een must, ook op de verdieping. Volledige uniformiteit en aansluiting op de wanden. Pulastic® sportvloeren zijn ontwikkeld voor intensief gebruik en blijven mooi.
Segment - sportvloeren. Toepassingsgebied - Atletiekhal
Segment - sportvloeren. Toepassingsgebied - Fitness -
Segment - sportvloeren. Toepassingsgebied - Gymlokaal -
Segment - sportvloeren. Toepassingsgebied - Outdoor
Segment - sportvloeren. Toepassingsgebied - Renovatie -
Segment - sportvloeren. Toepassingsgebied - Speellokaal
Segment - sportvloeren. Toepassingsgebied - Sporthal -
Segment - sportvloeren. Toepassingsgebied - Sportzaal -
Segment - sportvloeren. Toepassingsgebied - Tennis
Segment - sportvloeren. Toepassingsgebied - Verdieping -
Segment - sportvloeren. Toepassingsgebied - Wandbekleding -
Systeem
Nominale Dikte (mm)
NOC*NSF klasse
Comfort
Belastbaarheid
NOC NSF-Klasse
NEN-EN 14904-Klasse
Sport comfort
Belastbaarheid

${Description}