Prefab bouwen met Heembeton wanden.
Heembeton is onderdeel van
Boerdijk 30 7844 TC Veenoord info@heembeton.nl +31 591 551 763
OPNIEUW
VORIGE
VOLGENDE

Heembeton Bestekservice

U kunt bij het maken van een bestek zeer veel tijd besparen. Via deze bestekservice voor alle Heembeton prefab betonnen elementen en casco’s, heeft u binnen enkele minuten een complete bestekomschrijving inclusief algemene teksten.

Klik bij bovenstaande productenkiezer op het door u gewenste product en selecteer vervolgens de gewenste varianten en opties.

UITGANGSPUNTEN
  • Europese productnormen, Beoordelingsrichtlijnen (BRL), KOMO certificaat en CE markering.
  • De algemene eisen voor berekeningen en tekeningen zijn in het algemene deel per hoofdstuk omschreven, zodat deze niet per product herhaald hoeven te worden. Aanvullende eisen die specifiek voor een product gelden kunnen bij dat specifieke product worden vermeld.
  • In hoofdstuk 5 wordt de verantwoording van de tekeningen en berekeningen en verspreiding (aantallen en wijze van) geregeld. Deze eisen gelden algemeen voor alle hoofdstukken.
  • Eisen ten aanzien van de afwerking oppervlakten zijn geregeld via de NEN 6722. Echter, deze norm is door het NEN ingetrokken en wordt vervangen door de NEN-EN 13670. Nog niet alle onderdelen zijn afgedekt en NEN ontwikkelt hiervoor een restnorm. Zolang deze er nog niet is kan gebruik gemaakt worden van NEN 6722.
  • Constructief gezien is voor bijna alle constructies wapeningsstaal met staalkwaltiteit B500A voldoende en wordt door de in dit bestek vermelde normen afgedekt. De aannemer kan dan ook kwaliteit B500B toepassen. Indien een constructeur om specifieke redenen toch kwaliteit B500B nodig heeft dient hij dit in het bestek per specifiek onderdeel te vermelden.
Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze technische specialisten.

Telefoonnummer: +31 (0) 591 551 763
merkgroep
systeemgroep
wandtype
systeemselector
Gevels
Topelementen
Wandelement

Wand element

breedte-max
dikte-max
sterkteklasse
milieuklasse
brandwerendheid-max

${Name}