Altijd een oplossing voor uw vloerveld.
Dycore is onderdeel van
Ambachtsweg 16 4906 CH Oosterhout info@dycore.nl +31 162 477 477
OPNIEUW
VORIGE
VOLGENDE

Dycore bestekservice

U kunt bij het maken van een bestek zeer veel tijd besparen. Via deze unieke bestekservice voor alle verschillende typen Dycore vloeren, heeft u binnen enkele minuten een complete bestekomschrijving inclusief algemene teksten.

Klik bij bovenstaande productenkiezer op de door u gewenste vloer en selecteer vervolgens de gewenste varianten en opties.

UITGANGSPUNTEN
  • Europese productnormen, Beoordelingsrichtlijnen (BRL), KOMO certificaat en CE markering.
  • De algemene eisen voor berekeningen en tekeningen zijn in het algemene deel per hoofdstuk omschreven, zodat deze niet per product herhaald hoeven te worden. Aanvullende eisen die specifiek voor een product gelden kunnen bij dat specifieke product worden vermeld.
  • In hoofdstuk 5 wordt de verantwoording van de tekeningen en berekeningen en verspreiding (aantallen en wijze van) geregeld. Deze eisen gelden algemeen voor alle hoofdstukken.
  • Eisen ten aanzien van de afwerking oppervlakten zijn geregeld via de NEN 6722. Echter, deze norm is door het NEN ingetrokken en wordt vervangen door de NEN-EN 13670. Nog niet alle onderdelen zijn afgedekt en NEN ontwikkelt hiervoor een restnorm. Zolang deze er nog niet is kan gebruik gemaakt worden van NEN 6722.
  • Constructief gezien is voor bijna alle constructies wapeningsstaal met staalkwaliteit B500A voldoende. Dit wordt door de in dit bestek vermelde normen afgedekt. De aannemer kan dan ook kwaliteit B500B toepassen. Indien een constructeur om specifieke redenen toch kwaliteit B500B nodig heeft, dient hij dit in het bestek per specifiek onderdeel te vermelden.
Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze technische specialisten.
Telefoonnummer: +31 (0) 162 477 477
merkgroep
systeemgroep
vloertype
systeemselector
Balkbodem
Breedplaatvloer
Cascovloer
Kanaalplaatvloer geïsoleerd
Kanaalplaatvloer ongeïsoleerd
Leidingplaatvloer
Massieve plaatvloer
Ribbenvloer geïsoleerd

Vloer element

* is standaard waarde
breedte-max
dikte-max
sterkteklasse
milieuklasse
rc-waarde
brandwerendheid-max

${Name}